Jo

UV 2Sóc Andreu Sentí. L’any 2008 em vaig llicenciar en Filologia Catalana a la Universitat d’Alacant amb menció de premi extraordinari. Des de l’any 2007 fins al 2013 vaig estar vinculat al Departament de Filologia Catalana de la UA, gràcies a diverses beques, especialment la de Formació de Professorat Universitari (FPU) del Ministeri d’Educació. El 2013 vaig llegir la meua tesi doctoral: Gramaticalització i subjectivació de la modalitat en català antic. Un estudi de corpus de les perífrasis <deure + Inf> i <haver (a/de) + Inf>, amb una qualificació de cum laude, menció de Doctor Internacional i premi extraordinari de doctorat. Després de treballar com a editor per a diverses empreses del gremi, vaig guanyar un contracte de professor ajudant doctor a la Universitat de València, on faig classe i investigue actualment.

M’apassiona la meua llengua, la lingüística catalana i l’ensenyament, però també tinc altres interessos com la sociolingüística, l’oratòria i la comunicació, l’educació, o la política i la societat. Per això en aquest blog hi trobareu una mica de tot.

ENGLISH

I am Andreu Sentí. I graduated in Catalan Philology (with Honours) at the University of Alacant, in 2008. I worked at the Departament of Catalan Studies from 2007 to 2013, when I obtained my PhD in Catalan Linguistics with a thesis entitled Grammaticalization and subjectification of the modality in Old Catalan. A corpus-based study of modal periphrases <deure + Inf> (‘must’) and <haver (a/de) + Inf> (‘have to’). I received my PhD with honours. After being working as editor and publisher, I obtained a position as assistant professor at the University of València, where I teach and research nowadays.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: